Samsung KNOX نظره عامه عن البرنامج الجبار ده اللى هيجى مع اصدارات اندرويد الجديده

Samsung KNOX

main-visual

 

سامسونج KNOX ™ هو الحل المحمول مشروع شامل للعمل واللعب. مع تزايد استخدام الهواتف الذكية في الشركات، يتناول سامسونج KNOX الاحتياجات الأمنية المتنقلة من الشركة تكنولوجيا المعلومات دون غزو خصوصية موظفيها.

بالعاميه يثى ده برنامج سامسونج الجديد للحمايه بينزل مع الرومات الجديده 4.2 فيما فوق وده هيخلى الجهاز محمى اكثر بكتير من الاول وهيخليك تعمل يوزر على الموبيل يوزر للشغل ويوزر للعب وهكذا وهيعرف سامسونج لو كنت نزلت ريكفرى تانى او عدلت على الجهاز يعنى اى تنزيل للروت او ريكفرى او روم معدله هيطلعك من الضمان لان البرنامج ده صعب انه يتعدل على الاقل لغايت وقتنا ده مين عارف ايه اللى ممكن يعملوا المطورين عشان يضربو البرنامج ويقدرو يعدلوا عليه

شرح بسيط ليه

مجله بى دى اف

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.